Количина / Цена
За цену нас позовите или нам пошаљите упит на имејл.
Опис производа

Картонска амбалажа

Картонске кутије израђујемо од разних врста картона и папира, исецањем, лепљењем и спајањем у једну целину, па је некад да би се добила квалитетна кутија потребно чак и неколико операција док се не добије жељена форма.

Сама израда картонске амабалаже је веома сложен и дуг процес, који захтева много рада, воље и енергије јер има много детаља. Када је производња картонске кутије у питању она мора да задовољи основне потребе клијента и буде модерна, практична, еконимчна и једноставна за паковање. Важно је и да буде препознатљива у сваком погледу.

Код нас постоји одабран и стручан тим људи који се брине о томе како ће кутија изгледати, колика је издржљивост, носивост, да ли задовољава или не почев од дизајнера,технолога па до самих непосредних извршилаца који се брину о томе да у самом процесу производње протекне све у реду и без грешке. Кутије комплетно дизајнирамо, штампамо, склапамо и предајемо вам спремне за употребу.

Ми нисмо само продавци кутија, ми вас и пратимо на путу до успеха и бринемо се о томе да будете информисани, модернизовани и да самим дизајном и квалитетом остварите успех на тржишту и бољу продају ваших производа.

У сваком тренутку на располагању вам је наше знање и умеће и пре свега информисаност шта је то што је тренутно актуелно по питању картонске амбалаже,јер смо ми увек у току дешавања и пратимо ситуацију како код нас тако и у свету.

Молимо да детаљну спецификацију доставите на мејл или дођете лично код нас како би Вам дали најповољнију могућу понуду која ће задовољити ваше захтеве.

Мреже
Подели овај производ на