Количина / Цена
1000 ком € 290
500 ком € 189
200 ком € 99
100 ком € 69
50 ком € 39
10 ком € 9
Опис производа

Налепнице - табак А3+

Димензије: 305x450мм

Број боја: cmyk 4/0 (штампа у боји)


Хартија: муфлон сјајни или мат (лукс папир)

Рок израде: 3 радна дана за тираже до 10000 комада

Дизајн: професионални дизајн укључен у цену

Испорука: Курирском службом

Налепнице су једна од траженијих графичких услуга коју радимо из наше велике понуде. Чести клијенти су нам произвођачи хране и пића, козметичких производа, електронских производа, хемије, али и клијенти који налепнице користе као вид оглашавања лепећи их на прометним местима где могу да понуде своје услуге. То су најчешће сервисне услуге типа - сервиси компјутера, тепих сервиси, промотери концерата и томе слично.

Налепнице израђујемо на дигиталним табачним штампарским машинама са врхунским квалитетом отиска. Када су потребе за штампом водоотпорних налепница, отпорним на временске услове,штампу радимо на ПВЦ фолији и то на дигиталним машинама које штампају из ролне - плотерима. У нашем ценовнику немамо формиране одређене димензије налепница обзиром да из искуства са клијентима знамо, да углавном свако има потребу за својом димензијом налепница, која је прилагођена његовом производу или жељи. Тако смо ми формирали цене према максималној димензији табака (папира) који штампају наше машине, или по квадратном метру уколико се ради о штампи на ПВЦ фолији. Тако можете сами да искалкулишете цену штампе ваших налепница и то тако што израчунате колико налепница стаје на површину нашег табака односно у квадратном метру и погледате у нашем ценовнику цену за тај број табака колико сте израчунали.

Димензија самолепљивог табака (папира) који штампамо је 320x457 мм, а површина која се штампа је 305 x 450 мм. То је самолепљиви масни папир такозвани муфлон, и у понуди је мат и сјајна варијанта. У ценовнику са десне стране је цена штампе по једном табаку и она опада у односу на количину. Можете сами израчунати колико Вам је потребно одштампати табака тако што израчунате колико Ваших налепница може да стане на један табак (папир). Или нас контактирајте па ћемо Вам израчунати ми.

Цену на самолепљивом папиру по табаку можете поручити кликом на одређену цену у суседној колони, док цену на ПВЦ фолији дајемо на упит.

Мреже
Подели овај производ на