Количина / Цена
За цену нас позовите или нам пошаљите упит на имејл.
Опис производа

Рекламе за излоге

Наш студио је специјализован за брендирање новоотворених и ре-брендирање већ постојећих локала. Брендирање излога локала чини процес прављења идејног решења (рекламне поруке) затим пројектовања графичког решења и саму израду односно штампу рекламних ПВЦ фолија које се затим монтирају на екстеријер и ентеријер Вашег локала. Ре-брендирање представља уклањање старих рекламних фолија и дизајн и штампу нових са циљем освежавања визуелног идентитета локала. Квалитетно урађено брендирање чини Ваш локал препознатљивим, лакшим за лоцирање, даје самопоуздање Вашим клијентима односно купцима и истиче Вас од осталих. Све са циљем успешнијег пословања и унапређења Вашег бизниса.

Брендирање излога


При брендирању локала користе се више врста ПВЦ фолија и то у зависности од Ваших захтева и материјала на које се лепе. То су:

ПВЦ (непровидне и провидне) фолије, самолепљиве, мат или сјајне, користе се за облепљивање рекламних табли, излога, паноа, зидова, металних површина... Лепљење ове фолије излог чини у потпуности или делимично непровидним, у зависности од односа површине фолије и стаклене површине излога.
ПВЦ церада, са нитнама за привезивање. Користи се за рекламне поруке на местима где је згодно да се затегне цирада. Углавном за спољну намену јер је отпорна на временске прилике.
Оne-Wаy vision или перфорирана (рупичаста фолија). Користи се искључиво за брендирање излога односно стаклених површина. То могу бити: излози, прозори, стаклена врата или задње стакло на аутомобилима, пикаповима или комбијима. Због ситних рупица које поседује, изнутра се види напоље док када се гледа од споља види се само одштампана реклама. Користи се и када клијент има жељу да избрендира излог, а да сачува спољно природно осветљење.
Меш или перфорирана (рупичаста) церада. Користи се најчешће при брендирању великих фасадних дисплеја изложених ударима ветра и промаје. Често на фасадама зграда и већих објеката. Одликује је велика пропусна моћ ваздуха због рупичасте структуре.Такође не затвара поглед кроз прозоре објекта и не блокира дневну светлост.

У оквиру услуге брендирања излога локала Јефимија - студио за дизајн Вам може понудити и:

Графичко решење - израду дизајна и припрему за штампу
Савет за најбољи избор материјала за штампу и лепљење у складу са површином на који се фолија поставља
Премеравање излога или других површина за брендирање
Израду и постављање одштампане фолије на површину по вашој жељи

Наши дизајнери са вишегодишњим искуством ће Вам урадити предлог и консалтинг и предочити најбоље материјале за Ваш локал. Будите слободни да нас контактирате и упознате се са могућностима и ценама наших услуга.

Мреже
Подели овај производ на