Количина / Цена
10000 ком € 5400
5000 ком € 2899
2000 ком € 1299
1000 ком € 790
500 ком € 449
200 ком € 189
100 ком € 99
Опис производа

Зидни календари

Број листова: 6 листова + 1 предлист, повезивање спиралом

Димензије: 305x450мм

Број боја: cmyk 4/0 (штампа у боји)


Хартија: кунстдрук 150гр сјајни или мат (лукс папир)

Рок израде: 7 радних дана за тираже до 10000 комада

Дизајн: професионални дизајн укључен у цену, могућност професионалног уклапања ваших фотографија на сваку страну календара, два месеца по страни

Испорука: Курирском службом

Захваљујући данашњим погодним материјалима које карактеришу приступачна цена и изузетан квалитет, лако је одлучити се за одговарајући промотивни материјал, само ако имате јасну одредницу шта рекламирате и ко је Ваша циљна група. У циљу промовисања рекламе и одређених производа одличан избор би била штампа календара.

Календари су можда производ који постоји незнатно време, али зато никада не губе на популарности и потврђују сопствену постојаност годинама. Календари као промотивни материјал само показују да квалитет опстаје и да се годинама само надограђује, побољшава и прати трендове и остаје бренд који је ту да остане.

Тако, код нас можете урадити штампу календара у тиражу који је Вама потребан, а са апликацијама које Ви желите и све то у најкраћем могућем року и по погодним ценама. Календаре, као промотивни материјал, пре свега карактерише погодност. Календари су преносиви, лагани, постојани и могу стајати на столу или зиду , а све у зависности од онога што Вама одговара. Они су идеалан поклон запосленима, садашњим пословним партнерима или будућим клијентима.

Промовишете Вашу фирму или нови производ?

Календар је онда идеалан избор, јер ће без обзира на величину увек бити приметан.

Урадите календар по Вашој жељи!


Нека календари буду Ваш заштитни знак и урадите календаре који ће садржати мотиве и облике које волите и тиме ће календари бити детаљ без ког Ваша канцеларија, ординација или једноставно нова просторија неће бити комплетна. Можете урадити календаре који ће имати стандардне апликације или можете проширити њихов изглед и урадити календаре који ће имати Вама битну слику коју ће пратити одређен текст или ће сам текст бити у слици.

Наша пракса штампе календара је показала да се обичан календар дели почетком године, док се персонализовани календар поклања током целе године. Уколико Вам је потребан савет око израде календара контактирајте нас.

Мреже
Подели овај производ на