Количина / Цена
За цену нас позовите или нам пошаљите упит на имејл.
Опис производа

Видео продукција

Видео продукција је уметност прављења видео снимака, од писања сценарија, снимања, едитовања, па све до крајњег циља, а то је креирање врхунског видео снимка.

Ако једна слика вреди више од хиљаду речи, шта мислите, колико један видео снимак вреди?


Сценарио
, један део који моги заборављаљу и мисле да није много битан. Да, ви можете отићи да снимате музички спот, документарац, промо видео, без сценарија, наснимите гомилу снимака, одете кући, спојите снимке и направите видео. Да ли ће Ваш видео снимак, на најбољи начин, представити Вашег клијената? Да ли Ваш видео има причу иза тога? Одговор на сва ова питања је НЕ!

После сценарија, следи најзахтевнији али вероватно и најзабавнији део видео продукције, а то је снимање. За снимање је исто потребно време, али са нама је то време краће, јер ми за тај део посла ангажујемо професионалан тим врхунских сниматеља, који посао раде врло брзо и врло квалитетно.

При едитовању видео снимака, трудимо се да из снимака извучемо што је више могуће. Наш тим видео монтажера има вишегодишње искуство радећи за иностране компаније, са којима и дан данас сарађујемо, што говори о нашем квалитету рада. Видео продукција без адекватне монтаже, је само склапање видео снимака, а ми смо спремни да идемо неколико корака даље. Додајемо разне визуалне ефекте, радимо на корекцији боја, исправљање несавршености, до ситних детаља који ће Ваш спот учинити врхунским.

Ако видео продукцију поједноставимо, добићемо да је то само склоп писања, снимања и монтирања. Но, видео продукција је уметност, коју разни тимови или индивидуе, доживљавају на различит начин.

Постоје разни видови видео продукције, па тако смо ми у стању да вам понудимо следеће услуге:

- израда тв реклама,

- видео презентација,

- корпоративни и промо филмови за фирме, локале, догађаје,

- израда видео упутстава за неки производ или услугу,

- motion graphic видео реклама.

Овде погледајте видео рекламу коју смо радили за агенцију која се бави продајом крстарења.

Сва питања у вези цене, рокова потребних за израду, могућностима израде, пошаљите нам упит на мејл.Мреже
Подели овај производ на